Загрузка...

Как пиарят фонд Ахметова в сериале "не зарекайся". ФОТО, ВИДЕО

Антон Ходза обнаружил прекрасное: в сериале "не зарекайся!" на ахметовском канале "Украина" ненавязчиво пиарят фонд Ахметова.
Продакт плейсмент на фоне соплежуйки о судьбах Донбасса, плохие политики разделили простых людей, а помогает один Ахметов. Идеальное попадание:
(на всякий случай продублировал видео вконтакте)
Скриншоты:




Комментарий Антона:
"Може ви і не чули, але на телеканалі "Україна" виходить кожного дня мильце власного виробництва "Не зарікайся!". 
Сюжет приблизно наступний. 
…Пізнавши суворе життя на зоні, Люда все ще сподівається на нове життя. Ще місяць - і лишаться позаду 17 важких років у жіночій колонії на Луганщині. Ще всього місяць – і Люда покине колишнє тюремне скніння і зможе обійняти рідну донечку, яку всі ці роки жодного разу не бачила. Але… настає 2014 рік, і усім планам засудженої Людмили Поліщук не дано збутися. На неї чекає справжнє пекло війни на Донбасі, зрада рідних людей, страшні таємниці, в які вона, ще дівчинкою, мимоволі була втягнута. І довга дорога до єдиної у цьому світі рідної людини…
Отже, телеканал Ахмєтова знімає власний кінопродукт, дія якого відбуваються на тлі АТО. Оукей, це не заборонено, тема актуальна. 
Але у самому серіалі є досить цікаві моменти. Як, наприклад, ось цей. Де розповідається, що погані політики поділили кордони, а прості люди страждають. І лише Фонд Ріната Ахмєтова дбає про звичайних людей. 
Такого товстого продакт плейсмента я давно не бачив".

Proudly Powered by Blogger.