Загрузка...

Сина Турчинова призвали в армію

Єдиний син спікера Верховної Ради Олександра Турчинова Кирило отримав повістку, але хлопець ще не вирішив чи хоче він воювати
Про те, що 21-річному Кирилу прийшла повістка з військового комісаріату розповіла мама Кирила Ганна Турчинова виданню Вести.
За словами жінки, Кирило поки залишається вдома, хоча у військкоматі вже побував.
"Він там був, відповів на всі питання, які їх цікавили", - підкреслила Ганна Турчинова.
Як запевняє жінка, якщо син вирішить вирушити служити, то його бажанню ніхто супротиву чинити не буде.
"Якщо треба, значить - треба. Йде захоплення української території, і тут не вибирають. Це ж Батьківщина - її хтось повинен захищати", - переконана Турчинова.
До слова Олександр Турчинов підписав третій Закон «Про часткову мобілізацію». Згідно з документом, військкомати чекають офіцерів, сержантів запасу і рядових, які мають досвід армійської служби і володіють необхідними в зоні АТО спеціальностями, а також добровольців без досвіду.
Його син Кирило раніше не проходив військової служби.
Після закінчення школи вступив на юридичний факультет Київського національного економічного університету, звідки на четвертому курсі перевівся в Академію праці, соціальних відносин і туризму.
"Кирило нещодавно закінчив магістратуру, захистив диплом і тепер його можуть призвати", - пояснила Ганна Турчинова.
До речі, Турчинов-молодший, як і його батьки, протестант. Пастор церкви «Слово життя», яку відвідують Турчинови, каже, що баптист Кирило має можливість проходити альтернативну службу. 
«Наше вчення не забороняє брати зброю в руки. Але будь-який парафіянин може звернутися до мене і взяти довідку про те, що він - дійсний член церкви. Це дає йому право допомагати престарілим, у воєнний час доглядати за пораненими і так далі. Але у мене ніхто таку довідку не просив », - говорить пастор Володимир Кунець.

Proudly Powered by Blogger.