Загрузка...

Українські журналісти розшукали батьків підсудного російського ГРУшника Александрова. ВІДЕО

Олександр Александров - сержант третьої бригади спецпризначення Тольятті, професійний військовий, який служив на контракті з 2012 року.
Александров не приховував, де служить і що робить на українській землі. Після цих зізнань від нього відмовилась дружина, а згодом і Міноборони Росії.
Знімальна група ТСН спробувала розшукати у Росії знайомих та батьків сержанта Александрова, йдеться в сюжеті ТСН.
Заможне село Рожки у Кіровській області, батьківщина російського спецназівця Олександра Александрова.
На газоперекачувальній станції "Газпрому" колись працювали батько та старший брат Александрова. Родина російського сержанта появі українських журналістів, м'яко кажучи, не зраділа. 
Батьки знають, що їхнього сина судять в Україні, але дивитися онлайн-трансляцію з київського залу суду відмовилися.
Спроба зняти на камеру їхній добротний будинок закінчилася погрозами викликати ФСБ, журналістів прогнали з вилами.
Тим часом, пильний продавець місцевого магазину викликав селищного голову. Той і пояснив причину агресивної поведінки Александрових.
Попытка снять на камеру добротный дом закончилась угрозами вызвать ФСБ
"Ось вони регулярно їздять в Тольятті, не розповідають, чому їздять, їх викликають або самі їздять, але те, що він там у полоні, як він туди потрапив.
Те, що контрактники або строковики, скоріше ні, скоріше, як добровольці, може бути", - розповів селищний голова Анатолій.
В селі ставлення до родини Александрова не змінилось. За словами голови, їм усі співчувають. Місцеві жителі від інтерв'ю українському каналу не відмовляються.
Десантника характеризують лише з позитивного боку, а в те, що він поїхав вбивати українців, не вірять.
Вже не на камеру жителі села розповіли, що Олександр нещодавно одружився, молодій родині бракувало грошей, тому і поїхав на Донбас.
Взагалі факт російського вторгнення в Україну для мешканців цього села давно не таємниця.
Тепер односельці сподіваються, що Олександра обміняють на Надію Савченко або Олега Сенцова. З усіх заарештованих російською Фемідою українців вони знають тільки їх.

Proudly Powered by Blogger.