Загрузка...

Донбас всіх годує? Шокуючі ціни в Донецьку: сметана – 40 грн., м’ясо – 200. ФОТО

Різниця у цінах на продукти більше, ніж в три рази, порівняно з тими ж продуктами на контрольованій Україною території, страшенно обурює донеччан.
Ціни в магазинах Донецька продовжують бити рекорди, і навіть сезонні товари для багатьох жителів не по кишені. Як розповіла виданню Сегодня донеччанка Світлана Ігнатова, багато продуктів поступово дорожчають з моменту запровадження бойовиками плаваючого курсу рубля, передають Патріоти України. 
При цьому українську валюту в магазинах як і раніше приймають за завищеним курсом 1 рубль -– 0,5 гривні. “Міняють цінники на рублі, але при цьому вартість продуктів одразу підвищується. Пляшка соняшникової олії вже коштує 60 гривень, десяток яєць 27 гривень! 
Де це бачено! Я вже мовчу про молочку, наприклад, за плавлений сирок просять 20 гривень, при цьому в тому ж Артемівську точно такий самий коштує лише 6 гривень. Різниця в ціні більше ніж утричі!” – обурюється жінка. Нерідко шокуючі фото з цінниками донеччани викладають в мережу. Як видно на знімках, вартість сезонних товарів також “кусається”. Наприклад, за кілограм яблук у Донецьку просять близько 60 рублів (30 гривень), а за груші – 112 рублів (56 гривень).







Proudly Powered by Blogger.