Загрузка...

В мережі з'явилося скандальне відео з перепискою, яка ще раз доводить, що відставку Наливайченка «купили». ФОТО. ВІДЕО

Скандал навколо звільнення голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка продовжує набирати обертів.
Після «кулуарного» звільнення керівника СБУ, яке супроводжувалося цілим рядом чуток, з'явився і перший вагомий доказ корупційної складової цієї скандальної події, інформує «Публіцист».
Сьогодні в мережі з'явилося відео, яке підтвердужє факт, що за зняття з посади голови СБУ зацікавлені особи отримали високі посади і можливість «курирувати» деякі відомства.
Згідно із SMS-листуванням, яке вели між собою в залі Верховної Ради відомий активіст, член Громадського люстраційного комітету Карл Волох і нардеп від «Народного фронту» Сергій Висоцький, стало відомі подробиці «кулуарних домовленостей».
«Фракція голосує, нашого вождя теж переконали.
Я зробив все, що міг», - написав нардеп.
Судячи з листування, лідер Об'єднання «Самопоміч» Андрій Садовий отримав за голосування за відставку Наливайченка «прокурора Львова та львівську митницю».
У той же час Висоцький повідомив, чому лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко не голосувала за порядок денний. «Їй щось не "отбашляли"», - написав нардеп.
Нагадаємо, як раніше повідомляв «Публіцист», сьогодні, 18 червня, парламент проголосував за внесене президентом України Петром Порошенком подання про відставку голови СБУ Валентина Наливайченка.

Proudly Powered by Blogger.