Загрузка...

У Дніпропетровську зі скандалом звільнили медсестру-сепаратистку (ВІДЕО)

У Дніпропетровській ОКЛ ім. Мечникова старша медсестра відділення хірургії № 2 (гнійно-септичного) негативно висловлювалася про повішений на стіну біля ліжка хворого прапор "Правого сектора".
20-ти річний боєць належить до розвідувально-диверсійної групи 5 Обата ДУК, прізвисько «Шуруп». В бою хлопцеві відірвало ногу.
Як тільки він прокинувся після операції медсестра в державному закладі почала змушувати бійця зняти зі стіни прапор "Правого сектора", який йому дуже дорогий.
«Справа навіть не в тому, що медсестра має явно протилежні погляди на те, що зараз діється в країні, відверто висловлюючи свою проросійську позицію, і навіть не в тому, що у неї немає ні краплі поваги до пораненого бійця, який у свої 20 років пройшов з Майдану всі гарячі точки на сході країни (Савур-Могила, Карлівка, Іловайськ, Піски, Адвіївка), а саме в моральних якостях цієї жінки – адже після операції пройшла тільки година, а жінка, ледве стримуючи своє ненависне ставлення до «Правого сектора», лає бійця, прикриваючись своїм службовим становищем», – так про подію написали в соцмережі, у групі «Правого сектора».
Дізнавшись про подію заступник головного лікаря з хірургічної допомоги Юрій Скребець повідомив, що старшу сестру хірургічного відділення №2 відсторонили від роботи.
Також він вибачився перед постраждалим бійцем.
«Звертаюся до всіх моїх побратимів: лікарня Мечникова завжди рятувала і буде рятувати поранених героїв, як власних дітей.
Будьте впевнені! Друг Шуруп, вибач! Ми всі з тобою. А щодо вчорашнього події доповідаю: старшу сестру хірургічного відділення №2 від роботи відсторонено, наказом по лікарні призначене службове розслідування», – повідомив Юрій.

Proudly Powered by Blogger.