Загрузка...

Росіяни хочуть канонізувати бойовиків Донбасу, а стіни храму розписати зображенням боїв (ВІДЕО)

Представники російської інтелігенції хочуть всіх ватажків терористів Донбасу та їх помічників, зарахувати до лику святих, а також побудувати храм, стіни якого розписати зображеннями реальних бойових дій.
Про це заявив головний редактор газети «Завтра» Олександр Проханов під час інтерв'ю з екс-депутатом України Олегом Царьовим, відомим своєю активною підтримкою бойовиків, новину передає «Преса України».
В ході розмови з колабораціоністом Царьовим, Проханов повідомив, що завершив написання роману про утопічну країну «новоросію».
І коли він збирав матеріал на дану книгу, то один з його героїв розповів про своє бажання побудувати храм, який буде розписаний особами ватажків терористів Донбасу і сценами з реальних бойових операцій, проведеними бандитами на сході України(з 7.33 хв. інтерв'ю).
«Я завершив роман про новоросії, і один з героїв там каже, що коли закінчиться все це кровопролиття і нещастя, то він хотів би поставити храм.
І розписати його не так, як розписують - канонічно: там, Ісус на чин, там, на західній стіні - страшний суд, там, святі .., а розписати його героями і персонажами цієї війни. Щоб у цьому храмі були присутні всі лики лідерів, які пройшли через новоросію, які зараз там і ще будуть...... На цьому храмі повинні бути портрети і Бородая, і Стрєлкова, і Біса, і Похмурого, і Захарченко, і легендарного Мотороли...», - заявив Проханов.
При цьому стіни цього «храму» пропонувалося розписати також сценами різних боїв, зокрема, боїв за аеропорт, а також «сцену, де був би зображений цей ривок до Маріуполя (!!!)». Також Проханов хотів би розмістити на стінах зображення «атак з переносними ПЗРК на штурмовики».
«Я вважаю, що всі, хто пройшов через новоросію, в якомусь сенсі, можуть бути зачислені до святих...», - резюмував російський журналіст.
Депутат-сепаратист Олег Царьов сподівається, що «до весни Україна розвалиться сама по собі», адже договори про перемир'я він вважає прямою перемогою терористів. Регіонал, який переховується в Росії або на окупованих територіях хоче, щоб вигадана «Новоросія» увійшла до складу РФ.
http://uapress.info/

Proudly Powered by Blogger.