Загрузка...

Не раскачивайте лодку - нашу крысу тошнит

Ввиникло з камменту в одній цікавій темці про ворогів народу та агентів фсб
Пам`ятаєте це шикарне гасло часів, коли нормальні росіяни бунтували у себе на Болотній? 
Зараз, як я бачу, товаріщі з суворими державницькими обличчями намагаються внушити українцям, що лодку раскачівать - читай - сумніватися у благіх намірах та нєвйєбьонной мудрості президента, ні в коєм случає ніззя. 
Бо впадуть рейтинги перед виборами... нє, не так - настане ужос що та третя світова АТО. 
Одразу раджу таким товаріщам затямити: якщо все це й станеться, то тільки завдяки їхньому вибору-54. За який вони жодним чином не збираються відповідати - навпаки, збираються закріпити досягнутий вирвиглаз. 
Головне для товаріщей зараз - перервати й без того благенький зворотній зв`язок між суспільством та владою (на користь останньої, зрозуміло). 
Чим небезпечне таке переривання, коли влада ставиться поза зоною критики - всі, я думаю, знають з досвіду останніх років. 
Втім, з точки зору укріплення вертикалі влади (ага, це воно, а ви як думали?) все закономірно: на президентських виборах - "лиш би нє било вайни", на парламентських - "в багдадє всьо спокойно". 
Це гарантує голоси левової частки манюпасів, а також - шалену підтримку т.зв. еліти (у першу чергу - гуманітарної: частини митців, письменників та журналіздів) якій непогано велося і за янука, непогано ведеться і за його прєємніка. 
А далі?
А далі вже жодні мантри не потрібні - маючи в кишені парламент, прєємнік стає єдиним та неповторним. 
Зачистку політичного простору від будь-якої демократичної опозиції буде завершено в найкоротший термін. 
Це - вони так думають. Боюся, що я теж так думаю. Бо не вірю в розум та волелюбність більшості манюпасів, вибачте. 
Але твердо переконана, що крису МАЄ тошнити. То такий закон природи - якщо криса почувається надто добре, країні може стати надто зле.

Proudly Powered by Blogger.