Загрузка...

Східна Україна проголошує незалежність і вступає до РФ а Путін вводитьвійська для захисту росіян

У Донецьку проросійські мітингувальники, які захопили Донецьку ОДА, закликали учасників мітингу "протриматися хоча б добу", щоб сформувати "народну обласну раду".
Про це мітингарям на площі під ОДА заявив один з учасників захоплення будівлі.
"Ми маємо простояти хоча б добу. Завтра о 12:00 мають бути збори, з"їзд, по одному представнику від кожного міста… Маємо залучити до цього і інші області – Луганську, Харків, Херсонську…", - заявив він.

Найближчим часом сепаратисти планують "зібрати пресу та оголосити про з"їзд".
Як повідомляє "Остров", мітингарі зачитали резолюцію, в якій вимагають негайного скликання позачергової сесії Донецької облради та прийняття нею рішення про проведення референдуму про входження до складу Росії.
Якщо ж до 24:00 не буде скликано позачергову сесію,  сепаратисти погрожують оголосити у понеділок о 12:00 "народний мандат", - розпустять облраду та в якості депутатів оберуть представників від усіх представників громадськості в області.
Наразі сепаратисти утримують паузу, "народ не прийшов щось захоплювати", кажуть вони.  Також вони планують витиснути усю міліцію, яка зараз перебуває у будівлі ОДА та після цього забарикадувати усі двері та входи до ОДА.
У сепаратистів вже є комендант будівлі, який координуватиме блокування поверхів ОДА.
Учасників мітингу також закликали перекрити вул.Артема, щоб не допустити на площу автобуси з міліцією. За даними мітингарів, силовики рухаються до ОДА "з автоматами".
За даними ЗМІ, два поверхи будівлі зайняли близько 200 людей, на площі під ОДА – близько 600-700 людей.  Мітингарі готуються розбити наметове містечко під ОДА.
На першому поверсі ОДА сепаратисти, за даними "Новостей Донбасса", ламають меблі та розірвали портрети голови ОДА та мера міста – Шишацького та Близнюка. 
Українська правда 
Все про: ДонецькОДА

ПРдуновську гопоту ще не виловили? У Львівське СІЗО до бандєровцєв на політнавчання. Нєхрєн скакати з власівським (РОА) зрадницьким триколором і колорадськими лєнточками по території України та паплюжити стяг держави. Ненависникам України дорога: чемодан =>вокзал =>Магадан! Нехай там погаласують :)
Борис Микитин:
Боря, а почему имя не меняешь?! Да это к слову. Что у Вас за непонимание люди пожили на Украине теперь передумали и решили пожить в России? Вы сами хоть бывали в Донецке, зачем он Вам лично?
Владимир Сидоренко:
Da-Ko:
Где «Альфа»? Где силы которые смогут порубать эту российскую гниль в опилки? Рината этот бунт устраивает? видимо его янык взял на крючок мясного цеха и таким образом ему приходится финансировать и сопеть в две дырки.
Сили сидять по хатам, а тітухи цим користуються. Коли Київ зрозумів, що сидячи вдома можна досидітись і вийшов на вулиці, причому не на майдан , а у всіх районах то тільки це змусило гопників накивати пятами.Крім людей гопота нікого не боїться - ДОНБАС ВСТАВАЙ!!!!!!!!!!!!, а якщо треба то приїдем і допоможем
100%!Повністю згоден!Невже 5-ти мільйонний Донбас не може заткнути глотку отим ПРоплаченим гопникам(1000 штук,не більше) і дозволяє їм смердіти на цілий регіон?!Чи вони так нічого і не зрозуміли..?Не усвідомлюють,що їх чекає під расєєю?Досі не проснулися...А чи потрібен нам такий Донбас..?Вставайте,не проспіть своєї свободи...
ПРдуновську гопоту ще не виловили? У Львівське СІЗО до бандєровцєв на політнавчання. Нєхрєн скакати з власівським (РОА) зрадницьким триколором і колорадськими лєнточками по території України та паплюжити стяг держави. Ненависникам України дорога: чемодан =>вокзал =>Магадан! Нехай там погаласують :)
А чи не бажають "герої" Майдану подивитися на самих себе з боку?
Ти ба як змінюється точка зору залежно від міста сидіння.
Демократичні майданівці, хто ж проти щоб "сформировать "народный областной совет"?
І де поділися наші "героїчні" встановлювачі "народної влади" такі як Права Секта?

Proudly Powered by Blogger.