Загрузка...

Сімферополь хочуть перейменувати в Путін

Кримська промосковська партія "Русское единство" запропонувала перейменувати Сімферополь у місто Путін.

Сама маніфестація при цьому була спрямована проти міського голови Олега Осадчого і приурочена до приїзду до міста глави російського Мінтрансу Максима Соколова, - пише Еспресо.TV з посиланням на російську службу ВВС.

"Я запропонував, щоб на центральній площі Сімферополя поставили пам'ятник Путіну і перейменувати місто Сімферополь в місто Путін", - закликали з трибуни на мітингу.

Одна з виступаючих запропонувала відправити все керівництво міста, яке в основному представляє "Партію регіонів", у відставку за те, що ті не прослуховують гімн Росії перед засіданням (Олег Осадчий очолює Керч з 1998 року. За цей час він потрапив в ряд корупційних скандалів, при цьому називаючи своїх критиків "фашистами". Торік за результатами онлайн-голосування політика визнали найгіршим мером України поряд з міським головою Євпаторії).

Мітинг організували представники промосковської партії "Русское единство", яку очолює фактичний лідер Криму Сергій Аксьонов, чий підпис стоїть під договором про входження Криму до складу Російської Федерації.

Крім звичних для промосковських демонстрацій в Криму кричалок "Росія! Росія!" присутніх пропонувалися й більш витончені речівки: "Риба гниє звідки?", - голосно питали зі сцени, після чого маніфестанти дружно відповідали: "З голови!"

Керченські активісти висловили підтримку сепаратистам у східних регіонах України, які захоплювали адміністрації в Харкові, Донецьку та Луганську. На мітингу в Керчі підкреслювалося, що саме там першими в цьому році підняли російський прапор.

Proudly Powered by Blogger.